Cadeau ideeënBezorging aan huis

Verjaardag, jubileum, bedankje, als steuntje in de rug, uit liefde of zomaar. Verras een dierbare met een kleur- en geurrijke bos bloemen of een stijlvolle plant. De Plantage bezorgt tegen een geringe vergoeding aan huis in de regio Raalte - Wijhe. 
Verder van huis bezorgen kan ook. Ons lidmaatschap van Fleurop maakt het mogelijk om door heel Nederland boeketten te versturen. Vanuit Raalte je familie in Maastricht verrassen met een bloemetje? We regelen het voor u. Snel en efficiënt.

De Plantage bloemenbon
Zeg het met bloemen (of planten). Van bloemen en planten worden mensen vrolijk. Met een bloemenbon van De Plantage geeft u een glimlach weg. U kunt zelf bepalen welk bedrag onze bloemenbon vertegenwoordigd. De Plantage bloemenbon is inwisselbaar voor zowel bloemen, planten als accessoires.

Fleurop bloemenbon
De Fleurop bloemenbon is eveneens bij ons verkrijgbaar. Deze bon is landelijk inwisselbaar bij vrijwel elke bloemist. Heel handig als u een bloemen- of plantenpracht schenkt aan familie, vrienden of bekenden buiten Raalte en omstreken.