Hoe werkt ons bloemen abonnement?

1. Bespreek uw wensen met ons

Wilt u een boeket wekelijks, tweewekelijks of 1 keer per maand laten leveren? Een pluk boeket, of liever iets kleiner? Een x aantal maanden of voor 2 jaar? Het kan allemaal!

2. De leveringsdata

De eerste datum die u aangeeft, is de dag waarop de eerste levering zal plaatsvinden.
We zullen de bloemen altijd op de dag van uw voorkeur gaan leveren.

3. De eerste levering

De bezorger komt uw bestelde boeket afleveren in een schone vaas met water, de bloemen zijn schuin aangesneden. Hier hoeft u dus zelf niets meer aan te doen, behalve ervan genieten!

4. Vervolgleveringen

De bezorger komt uw verse boeket op vaas brengen en neemt de vorige vaas weer mee terug.

Zakelijk

Wil je op kantoor (of slechts bij de receptie) van jullie bedrijf tijdig voorzien van sfeervolle bloemen? Bij de ons kan je dus een abonnement voor bloemen afsluiten voor jouw bedrijf, voor jezelf of voor iemand anders.  Zo kun je jouw onderneming of bedrijf meer uitstraling geven met een wekelijks boeket bloemen. 

Verjaardagsservice

Wil je als werkgever niet alleen sfeer creëren op kantoor, maar ook denken aan de verjaardagen van jouw werknemers? Dan kun je met een speciaal abonnement bloemen naar jouw jarige werknemers sturen. Onze verjaardagsservice stuurt op basis van de verjaardagskalender een feestelijk boeket naar de jarige werknemer. Hierdoor vergeet je als werkgever geen verjaardagen meer, omdat de bloemen automatisch verstuurd worden!

Bloemen abonnement cadeau geven

Je kunt er ook voor kiezen om een bloemen abonnement cadeau te geven. Dit abonnement kun je zelf afstemmen op de ontvanger. Je kiest de gewenste termijn en we sturen iedere week een kleurig boeket naar een vriend, vriendin of familielid.

Geef je voorkeuren door

Wil je jezelf of iemand anders blij maken met de wekelijkse bezorging van bloemen? Met een abonnement van de Plantage kun je voor een gewenste periode prachtige bloemen ontvangen. Neem gerust contact met ons op om je abonnement samen te stellen. Je kunt hiervoor dus je voorkeuren doorgeven via het contactformulier. Ook kun je langskomen in de winkel of telefonisch contact opnemen via 0572-357928. We staan graag voor je klaar!